Luxe! Lederen shutters

Lederen shutters van StyleShutters

Ze voeren al zo’n breed assortiment, toch weet StyleShutters met grote regelmaat te verrassen met unieke en bijzondere shutters. Nu, zo vlak voor de feestdagen, komen ze met twee, wel heel luxe nieuwkomers. De ‘Leerbeklede shutter’ en de ‘Roast’ shutter. Beide een PRESENT voor je woning!

Met de leren shutters heeft StyleShutters een echte primeur in handen. De basis shutter is vervaardigd van gelamineerd lindehout met het FCS® keurmerk. Na aankoop van de houten shutters volgt een uniek staaltje vakmanschap. Samen met een van de eigenaren van StyleShutters bezoek je de leerbeklederij. Alle mogelijkheden worden getoond want de shutter moet naadloos in je interieur en bij je persoonlijke stijl passen. Zo is zijn er heel veel verschillende soorten leer, stiksels en kleuren.

Leren shutters van StyleShutters

Shutters zorgen voor een flinke meerwaarde van een woning. Bij nieuw- en verbouw is het zelfs mogelijk om ze mee te financieren met de hypotheek. In dit geval moet het gaan om speciaal voor de woning op maat gemaakte shutters die ook nagelvast zijn. Op deze manier kan je de shutters, net zoals bijvoorbeeld een vloer of badkamer, vanuit het bouwdepot financieren.

ROAST……

Nu hebben we het nog niet over de Roast Shutter gehad. Deze shutter onderscheidt zich in de StyleShutter family door de warme, donkere kleur en mystieke uitstraling. Je moet wel naar de showroom om hem te zien, want Roast is nog echt brandnew en alleen op de staal te zien. Laat je verrassen!

Onze collega’s van StyleShutters kunnen je hierbij adviseren. En natuurlijk kom je naar onze showroom om de onbegrensde mogelijkheden van alle andere (binnen, buiten, dak, aluminium, hout…) shutters te zien.

Lederen | leren shutters van StyleShutters

Styleshutters is gevestigd op de eerste etage in Het Arsenaal. StyleShutters vindt persoonlijk advies erg belangrijk. Een aparte afspraak maken stellen we op prijs. Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 035 69 522 19. Graag tot ziens!


ander nieuws:

Smith & Cult make up style

Super Design Sale

shops in het arsenaal