Luxe sjoelbak (ook voor aan de wand!) ontworpen door Jan des Bouvrie

Pronkstuk om mee te spelen en een eyecatcher in je interieur

 

sjoelbak jan des bouvrie naarden

 

Bussum, 21 december 2020 – ByBoris lanceert vandaag twee unieke sjoelbakken die opnieuw zijn vormgegeven door Jan des Bouvrie. Bijzonder aan de sjoelbakken is dat ze zowel geschikt zijn om mee te spelen als om te gebruiken als kunstobject aan de wand. En nu we toch aan huis gekluisterd zijn, wat is er leuker dan een avondje sjoelen? Voor fans van Het Arsenaal hebben we een speciale kortingsactie.

 

By Boris is een initiatief van speelgoedfabrikanten Bob en Boris Stevens, en Wijnand den Uyl, eigenaar van Speelgoed Den Uyl. Een ontmoeting in 2018 met Nederlands bekendste interieur ontwerper en liefhebber van gezelschapspellen, Jan des Bouvrie, leidde tot een bijzondere samenwerking. Wijnand de Uyl: “Jan wilde graag nog eens een oer-Hollands spel opnieuw ontwerpen zodat het behalve leuk om te spelen, ook een mooi designobject zou zijn. Hij tekende vervolgens twee sjoelbakken (2m): Een wit exemplaar met zwarte belijningen en zwarte sjoelschijven, en een zwarte bak met witte sjoelschijven en witte belijningen. Tijdens het proces bedacht hij dat een kleinere bak in heldere kleuren in een kinderkamer niet zou misstaan. Hij onderschreef hiermee zijn visie dat ook een kinderkamer mooi mag zijn. De kindersjoelbakken (1.20m) zijn blauw en rood en hebben witte stenen.

sjoelbak jan des bouvrie naarden
Blauwe (kinder) sjoelbak met witte schijven

 

sjoelbak jan des bouvrie naarden
Luxe sjoelbak
Design object

Een slim ophangsysteem zorgt ervoor dat ze makkelijk als bijzonder kunststuk aan de wand gemonteerd kunnen worden. De sjoelbakken zijn van uitstekende kwaliteit zodat er eindeloos mee gespeeld mag worden.

sjoelbak jan des bouvrie naarden
Past in ieder interieur
Webshop

Voor de luxe sjoelbak kan een pre-order met pre-sale prijs van 250 euro worden geplaatst op de website ByBoris.nl. Levering is begin januari. Begin volgend jaar zijn de sjoelbakken in diverse winkels te koop waaronder Studio Jan des Bouvrie. De kleine bak is direct bestelbaar via de webshop van ByBoris.nl en kost 44,95 euro. De sjoelbakken zijn geheel in Des Bouvrie stijl verpakt. Een prachtig cadeau dus! By Boris wil in samenwerking met Studio Des Bouvrie op termijn meerdere spellen uit brengen die zowel een spel- als een design functie hebben.

10% korting

Wij mogen je 10% korting geven op de kinder sjoelbak. Ga naar de site van byboris.nl en geef bij je bestelling de code Arsenaal10 door. We wensen je veel speelplezier deze kerstvakantie!

 

sjoelbak jan des bouvrie naarden
Sjoelschijven

ander nieuws:

Het Arsenaal bereikbaar

Final touch met StyleShutters

shops in het arsenaal