Square meubelbeslag van Jan des Bouvrie

Jan des Bouvrie introduceert een serie nieuwe producten voor de SQUARE-lijn vanFormani. Formani is een internationaal luxemerk voor deur-, raam- en meubelbeslag in diverse stijlen met onder meer deurkrukken, deurgrepen, raamgrepen, meubelgrepen en badkameraccessoires. 

Schermafbeelding 2017-06-02 om 10.17.38

Dat Des Bouvrie zijn naam koppelt aan kwaliteitsmerk Formani en al helemaal aan de lijn SQUARE mag duidelijk zijn. De naam zegt genoeg. Square staat voor minimalistisch design, gecombineerd met louter vierkante en rechthoekige vormen. De serie sluit dan ook precies aan bij de architectuur en stijl van Jan des Bouvrie.

Schermafbeelding 2017-06-02 om 10.17.48

SQUARE is een bestaande serie en mede om die reden ook een van de meest omvangrijke series qua hoeveelheid producten. Hoewel de serie eenvoudig oogt, zijn het de kleine details die de serie zo bijzonder maken. Zo lijken alle producten scherp, maar zijn ze door het vakkundig breken van de randjes toch zacht genoeg voor de handen. Elk product wordt bovendien met behulp van diverse tools en mallen handmatig getest op 100% rechtheid. SQUARE moet immers ‘square’ zijn:-)

Deurbeslag van Jan des Bouvrie

Het meubelbeslag van Square zijn verkrijgbaar via de vakhandel in Nederland en in meer dan veertig landen wereldwijd.


ander nieuws:

Krab, kreeft, rumpsteak & aardbei

CLEA! van Coro Italia

shops in het arsenaal