Start verkoop woningen Jan des Bouvrie in Wilnis

Op 19 december van 16.00 – 18.00 uur wordt gestart met de verkoop van een uniek woonproject binnen de Maricken in Wilnis: “Wilnis Wit by Jan des Bouvrie”. Deze ruime twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning liggen centraal in de wijk Maricken aan een statige groene laan. Door de fantastische de ligging van de woningen komt de visie van Jan des Bouvrie ‘het binnen- en buitenleven optimaal combineren’, zeer goed tot haar recht.

In Wilnis zal in 2016 de geheel nieuwe woonwijk “de Maricken” verrijzen. Voor de eerste fase is er voor gekozen om met drie verschillende architecten te werken. Hierdoor ontstaat een mooie diversiteit in woningaanbod en een gevarieerd straatbeeld. Eén van de gevraagde architecten is de bekende ontwerper Jan des Bouvrie. Hij heeft niet lang hoeven nadenken toen hij gevraagd werd om een ontwerp te maken voor een serie woningen.

Drie type woningen:

Bianco

Deze ruime lichte woning heeft een open plattegrond wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel, zonder dat de privacy wordt aangetast. De woning is aan de buitenzijde geheel wit gestuukt met aan de voor- en achterzijde een witte pergola. De antracietkleurige vlakke dakpannen en de zinken goten vormen een fraai contrast met het witte stucwerk.

Blanc

De buitenzijde is volledig wit gestuukt en de antracietkleurige vlakke dakpannen en de zinkengoten vormen een fraai contrast. Aan de voor- en achterzijde van deze woning is een wittepergola geplaatst. Door de pergola worden binnen en buiten met elkaar verbonden en kan er het hele jaar door ook buiten geleefd worden. De pergola geeft u op de hete zomerdagen altijd een plekje in de schaduw op het terras, en bij de open gedeeltes kunt u heerlijk van de lentezon genieten. Grenzend hieraan ligt de ruime achtertuin waar een extra terras aan het water tot de mogelijkheden behoort.

Blanc vrijstaand

Gelegen aan de rand van Wilnis Wit staat één vrijstaande woning van type Blanc. Een unieke kans om vrijstaand te wonen op een ruime hoekkavel. Door de ligging op de hoek heeft deze kavel een ruim uitzicht en aan twee zijden water. De kavel is ruimer bemeten dan de overige kavels, waardoor je de beschikking hebt over 30 m2 extra tuin. De woning zelf is qua opzet gelijk aan type Blanc twee-onder-een-kap. Op de zolderetage zijn standaard twee dakkapellen opgenomen, waardoor een extra lichte zolderetage ontstaat met veel mogelijkheden. 

Locatie verkoop:

Mijdrechtse Dwarsweg 35, Wilnis | 16.00 – 18.00 uur

Nieuwsgierig naar deze woningen? Bekijk dan vast de site. Het project wordt gerealiseerd sn samenwerking met Bouwmaatschappij Verwelius B.V.


ander nieuws:

Masters of LXRY

Arsenaal Menu Kerstmis 2015

shops in het arsenaal