Stijlvol kamperen in een caravan van Jan des Bouvrie

Stijlvol kamperen kan echt. Vandaag is in WTC Expo de Caravana 2106 van start gegaan. Op de beurs, die bij binnenkomst al meteen het ultieme vakantiegevoel opwekt, zijn veel eigentijdse caravans met nieuwe, mooie en praktische hoogstandjes te bewonderen.  Als stralend middelpunt zien we hier ook de caravan die Studio Jan des Bouvrie ontwierp voor Dethelffs en Isabella.

Al enige tijd geleden vroegen de caravanfabrikanten Dethleffs en Isabella zich af waarom Jan des Bouvrie als woonexpert pur sang nog nooit een caravan had ontworpen: ‘Het is toch ook een huis waar men zich helemaal thuis moet voelen? Met een verschil, je bent een stuk mobieler.’
Van het een kwam het ander en Jan des Bouvrie ontwierp een caravan met in zijn achterhoofd zijn eigen ideale woonomgeving. Het moest een minimalistisch, krachtig & rustig ontwerp worden. Des Bouvrie: ‘Rust is de basis. In een kleine ruimte moet je niet werken met zes verschillende materialen en fel gekleurde kussentjes. Hou het praktisch en licht’. Door de opvallende, klassieke combinatie van zwart & wit en met veel oog voor de details, heeft Jan duidelijk zijn stempel op deze caravan en voortent gedrukt. De caravan straalt meteen rust en ruimte uit. Bovendien is de caravan voorzien van alle gemakken die het kamperen comfortabel maken. Wij zijn om! Nu nog een charmante camping uitzoeken en een welverdiende kampeervakantie kan beginnen.

 


ander nieuws:

Jan des Bouvrie ontwerpt dak voor MINI

Woonbeurs Maison&Objet ging wild

shops in het arsenaal