Stormer X Des Bouvrie

Stormer Leisure Boats X Studio des Bouvrie 

 

Limited Edition Lifeboat met Des Bouvrie DNA

 

Studio des Bouvrie, innovator op het vlak van interieurontwerp en design, en Stormer Leisure Boats, pionier op het water met robuuste en stijlvolle leisureboats, zijn trots hun samenwerking aan te kondigen. Samen realiseerden ze een luxe Limited Edition -10 exemplaren- van de Stormer Lifeboat 75.

Tijdloos

Monique des Bouvrie, creative director bij Studio des Bouvrie: “We wilden deze boot zijn stoere, jonge uitstraling laten houden maar het wel een stijlvolle upgrade geven. Onze inspiratie was een elegant maatwerk pak. Mooie natuurlijke tinten, hoogwaardige materialen en een klassieke, tijdloze afwerking. Een pak dat iedereen goed staat. En dat is samen met het team van Stormer Leisure Boats perfect gelukt.”

Premium afwerking

Bob Wisse, hoofd marketing bij Stormer Leisure Boats: “Om aan de vraag naar een exclusieve premium afwerking van onze succesvolle Lifeboat te voldoen, zijn we op zoek gegaan naar een gerenommeerde partner uit de designwereld. Studio des Bouvrie heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. Hun kenmerkende touch geeft deze Lifeboat een elegante look & feel.”

Elegantie

De Lifeboat is speciaal ontworpen voor de stijlbewuste liefhebber van gemotoriseerde watersport. De klassieke sloep is uitgerust met moderne techniek en biedt veel gebruiksgemak, zowel op het water als bij het aanmeren. Elk onderdeel van de Lifeboat straalt elegantie en vakmanschap uit; van de hoogwaardige materialen tot de gedetailleerde afwerking. De boot is ook volledig elektrisch beschikbaar en biedt hiermee niet alleen een fluisterstille vaarervaring, maar ook een duurzaam vaaralternatief. Elektrisch varen is in het centrum van Amsterdam vanaf 2025 verplicht.

Kenmerken

Belangrijkste kenmerken van de Lifeboat:

  • Premium afwerking: hoogwaardige materialen zoals een teakhouten vloer, ingelegd in Hongaarse punt, luxe bekleding en klassieke kabelaring.
  • Gebruiksgemak: multifunctionele track-rail voor het monteren van accessoires, zoals zonwering en tafels.
  • Aandrijving: diesel of volledig elektrisch.
  • Formaat: De Lifeboat 75 is 7,5 meter lang en biedt ruimte aan 16 personen.

 Te zien

De Limited Edition lifeboat is tot 18 juli te zien in Het Arsenaal te Naarden.
Voor meer informatie, interviews of om een privé-demonstratie te boeken, kunt u contact opnemen met:
Studio des Bouvrie – Jan des Bouvrie
Telefoon: 035 694 1144
E-mail: launch@studiodesbouvrie.nl

Websites: studiodesbouvrie.nl

 

Contact

Stormer Leisure Boats – Bob Wisse

Telefoon: 06 58 821 902

E-mail:bob@hollandsport.nl

Website: stormerleisureboats.nl

 


ander nieuws:

Unieke ruimte te huur in Het Arsenaal

shops in het arsenaal