RTL Woonmagazine met bijdragen van Studio Des Bouvrie nu 24/7 te zien op nieuw woonmagazine-platform

Team RTL Woonmagazine

Jan en Monique des Bouvrie dragen met hun onderscheidende metamorfoses en binnenkijkers in hun droomhuizen ook dit seizoen weer bij aan RTL Woonmagazine. Helemaal anders is dat RTL Woonmagazine vanaf nu niet alleen op tv te zien is, maar ook 24/7 via een compleet nieuw woonmagazine-platform waarop iedereen ‘anytime’ de laatste interieurtrends en inspiratie van topontwerpers kan volgen. 

Design in thema’s Elke week staat in het teken van een bepaald thema. Onderwerpen als ‘ontspanning’, ‘een nieuwe start’, ‘groen maakt gelukkig’, ‘water’ en ‘contrast’ komen terug in de inspiratie van die week. Zowel op tv als online is alles rond dit thema voor de consument te vinden. Topontwerpers, waaronder natuurlijk Jan en Monique des Bouvrie verzorgen metamorfoses voor mensen die zelf niet uit de voeten kunnen met hun interieur. En natuurlijk kan iedereen weer wegdromen bij de mooiste droomhuizen, waar de ontwerpers ons rondleiden. Voor het item ‘Binnenkijken bij…’ gaat presentatrice Froukje de Both langs bij interessante Nederlandse huizen en neemt een kijkje binnen.

‘RTL Woonmagazine’ start op zondag 22 april bij RTL 4 met het thema ‘Cosmopolitan’. Voor dit wereldse onderwerp is gekozen in verband met de jaarlijkse ‘Salone del Mobile’ designbeurs in Milaan. We zien een metamorfose door Monique des Bouvrie.

Benieuwd naar een van de absolute droomhuizen van Jan en Monique? Bekijk ‘m hier:

Bekijk hier de promo.

Volg ‘RTL Woonmagazine’ via www.rtlwoonmagazine.nl , facebook, instagram, pinterest


ander nieuws:

It's Andy we love

Rijksmonument

shops in het arsenaal