Studio Jan des Bouvrie in RTL 4 Nederland Ontdekt

Zondagmiddag 8 maart waren Jan en Monique des Bouvrie te gast in het RTL Lifestyle programma Nederland Ontdekt. Het programma neemt je mee naar de mooiste plekken in binnen- en buitenland. Er is veel aandacht voor trends en ontwikkelingen op het gebied van lifestyle, travel, health en beauty.

Samen met presentatrice Inge de Bruijn nemen Jan en Monique de kijker mee in de wereld van hun Conceptstore Het Arsenaal in Naarden Vesting. Jan vertelt ons over zijn jeugd en hoe zijn voorliefde voor de kleur wit is ontstaan. Het gebruik van kunst geeft een interieur extra elan en maakt het persoonlijk. Even zo belangrijk is licht. Licht geeft diepte en maakt een kleine ruimte royaal en ruimtelijk.

Monique, neemt ons mee naar de mooiste stijlkamers van Het Arsenaal van dit moment. Opvallend is de veelzijdigheid; van sereen wit, naar de warmte van houttonen en trible art. En hoe eensgezind, ook Monique benadrukt de kracht van licht. Een goed lichtplan is essentieel voor de inrichting van ruimtes. Of het nu gaat om woonruimte, een kantoor of een bedrijfspand, goede lichtinval geeft diepte en uitdrukking aan de stukken die het interieur maken. Monique geeft in deze RTL uitzending een aantal waardevolle interieur tips waar je zelf makkelijk mee aan de slag kunt.

Studio Jan des Bouvrie in RTL 4 Nederland Ontdekt

Heb je de uitzending gemist? Geen probleem. De uitzending is te bekijken via deze link. Wil je de stijlkamers bezoeken? Raadpleeg dan de openingstijden van de Studio, het restaurant en alle andere stores en in Het Arsenaal. Je bent van harte welkom!

 

 


ander nieuws:

Love is in the air

Arsenaal Delivery

shops in het arsenaal