European Property Award voor Jan des Bouvrie

Londen, 26 oktober 2017 – De kenmerkende handtekening van Jan des Bouvrie is niet beter herkenbaar dan in het winnende project ‘The Hague Office’. Strakke lijnen, symmetrie en stijl. Bovendien zet Des Bouvrie in dit project de combinatie zwart/wit op een zeer fraaie manier neer. Het toont aan hoe tijdloos zijn stijl is. Het kantoor interieur viel ook de jury van de European Property Awards op en de studio won er de prestigieuze European Property Award mee. De award werd vanmiddag uitgereikt in The Londen Lancaster Hotel.

 Jan des Bouvrie wint European Property Award

Een onafhankelijke jury bestaande uit zeventig internationale vak experts kozen voor het ‘The Hague Project’ van Studio Jan des Bouvrie vanwege de unieke stijl en functionaliteit. Jan des Bouvrie: “Het kantoor bevat alle kantoorkenmerken maar is tevens een prettige plek om te zijn en te kunnen ontspannen tussen werkzaamheden door.” Award winnaars worden gewaardeerd op innovatiekracht, creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Het is de 26e keer dat de Awards worden uitgereikt. De European Property Awards bekronen de beste vastgoed-, interieur- en architectuur projecten in Europa.

Jan des Bouvrie wint European Property Award

Jan des Bouvrie wint European Property Award Jan des Bouvrie wint European Property Award Schermafbeelding 2017-10-26 om 10.30.03


ander nieuws:

Ontwerpstudio Jan des Bouvrie geeft Kroonpassage Lelystad weer licht en lucht

Grote belangstelling voor Jan des Bouvrie woningen in Dronten

shops in het arsenaal