For a perfect smile

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Kleinsman in Het Arsenaal

 

Een mooi gebit, een stralende glimlach.. Bij Studio Kleinsman in Het Arsenaal kunnen we met de meest innovatieve technieken precies datgene doen wat een gebit en lach weer sprankelend maakt. Onze mondhygiëniste Chantal Wurster heeft 25 jaar ervaring. In de mooie ruime ambiance waar een heerlijke serene rust heerst voel je je meteen op je gemak. 

Chantal: “Gebitsverzorging en mondhygiëne omvatten meer dan tweemaal per dag tanden poetsen en elk half jaar voor controle naar de tandarts gaan. Mondhygiene is ook preventie en mondverzorging. Gaatjes en tandvleesaandoeningen worden voorkomen door ook regelmatig een mondhygiënist(e) te bezoeken.”

Geen doorverwijzing nodig

Goed om te weten is dat je zonder doorverwijzing kan je naar onze praktijk voor een behandeling kunt komen. Behandelingen van kinderen en jongeren tot 18 jaar worden zelfs geheel vergoed door de zorgverzekeraar.

Bleken

Steeds meer mensen weten de praktijk ook te vinden voor het bleken van tanden. Een stralende lach creëer je namelijk niet alleen met een schoon gebit, maar ook met een mooi wit gebit. Tot en met 31 mei hebben we een speciale aanbieding. Voor een bleekbehandeling betaal je nu € 380,-.

Tandheelkunde

In Bocholt, net over de grens in Duitsland is Kleinsman / Varzideh Dental Center gevestigd. Hier vind je het neusje van de zalm op het gebied van tandheelkundige behandelingen: van eenvoudige tot zeer complexe. je kunt er terecht voor onder meer facings, implantaten en kronen. Vanuit de hele wereld kom clienten naar Kleinsman. Velen van hen hebben een publieke functie en zijn zich bewust van wat een stralende glimlacht doet. Kortom bij Studio Kleinman in Het Arsenaal begin ‘a perfect smile 🙂

Studio Kleinsman Varzideh en Chantal Wurster in Het Arsenaal kan je bereiken via telefoonnummer: 030-8100 203 of via haar mail.

 [/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]


ander nieuws:

Met liefde bereid

Villa aan de Vecht te koop

shops in het arsenaal