Te koop: Schitterend Jan des Bouvrie penthouse

Voorma Walch Het Arsenaal

Met recht een buitenkans! Voorma en Walch Makelaars in het Gooi heeft een prachtig penthouse op een bijzondere locatie in portefeuille. Buitenplaats Naarden, ontworpen door Jan des Bouvrie, is een uniek project gerealiseerd in 2009. Het penthouse is gesitueerd in St. Andrews, één van de drie Urban Villa’s. 

St. Andrews ligt midden in de natuur, ogenschijnlijk ver van stadse drukte. Maar schijn bedriegt, want binnen slechts vijftien minuten rijd je Amsterdam binnen. Zoek je vertier dichter bij huis? Dan woon je straks op maar enkele minuten van Muiderberg, Muiden en vestingstad Naarden met z’n leuke terrasjes en restaurants.

Schermafbeelding 2018-10-17 om 12.07.13

Absolute eye catcher is het weidse uitzicht over het Gooimeer en de golfbaan van Naarderbos. De woning heeft afgezien van de geweldige ligging een enorme hoeveelheid ruimte. Het woonoppervlak meet ruim 250 m2 verdeeld over een living, drie slaapkamers, twee badkamers, keuken en bijkeuken. Het concept binnen is buiten en buiten is binnen is hier echt van toepassing. De royale puien bieden vanaf verschillende plekken in de woning toegang tot het zonnige terras met een totaal oppervlak van 223 m2.

Voorma Walch Het Arsenaal

Voorma en Walch Het Arsenaal

voorma en walch Het Arsenaal

Special features zijn onder meer de vele fijne inbouwkasten, de vloerverwarming en klimaatbeheersing door de hele woning, het domotica systeem met alarm en camera’s, de B&O TV’s en geluidsinstallatie en een volautomatisch irrigatiesysteem voor de plantenbakken op het terras.

In de parkeergarage is een privé parkeerplek met ruimte voor 2 auto’s, op maat gemaakte kastenwand en ventilatiesysteem. Het terrein is afgesloten door een slagboom met intercom.

Het Arsenaal Naarden

Voorma Walch Het Arsenaal
Keuken

Overtuigd dat dit voor jou ’the place to be’ is? Neem dan contact op met Jacques E. Walch, Register Makelaar Taxateur, lid NVM/Fiabci of Monique Hussem, Assistent Register Makelaar Taxateur voor een bezichtiging. Of neem een eigen NVM Makelaar mee.

Het Arsenaal Naarden

Voorma Walch Het Arsenaal

Het Arsenaal Naarden


ander nieuws:

Xmas Diner bij Arsenaal Restaurants

Dutch design van Bron Jewelry

shops in het arsenaal