Terrace Design

De ruime, lichte omgeving van het nieuwe Terrace Design Center in Naarden geeft je onmiddellijk een mediterraan gevoel. Een genot om in rond te dwalen. De eigenaren van PAARDEKOOPER-HULST bij ‘Het Arsenaal’ in Naarden hebben recentelijk een tweede showroom geopend in een karakteristiek industrieel pand op het bedrijventerrein van Naarden. Hier kan je terecht voor het neusje van de zalm op het gebied van buitenmeubilair en andere zaken die het exclusieve zomergevoel compleet maken.

Ton Paardekooper en Dennis Hulst hebben hun mooie verlichtingszaak bij ‘Het Arsenaal’ in Naarden-Vesting in de afgelopen twaalf jaar zien uitgroeien tot een begrip in het Gooi en daarbuiten. Het succes is mede te danken aan de uitgesproken collectie, want de twee heren weten heel goed wat zij wel en niet in hun winkel willen hebben. Zij selecteren op vormgeving, kwaliteit en exclusiviteit en tonen dit in een passende omgeving. Dezelfde criteria hebben zij gehanteerd bij het samenstellen van het unieke assortiment terrasmeubilair. De collectie met uitsluitende A-merken (onder meer Tribù, Kettal, Triconfort, Extremis, B&B Italia, Paola Lenti, Roda, Gandia Blasco, Viteo en Coro) is zo samengesteld, dat er een mooi aanbod ontstaat van merken die elkaar aanvullen en versterken.

De hal van het Terrace Design Centre heeft een oppervlakte van ruim 1000 m2. De industriële omgeving is ideaal om de onderscheidende en exclusieve stijl van PAARDEKOOPER-HULST tot uiting te brengen en bovendien geschikt voor fotoshoots.

 

 


ander nieuws:

Chef's menu

BBQ

shops in het arsenaal