The X factor van Bron Jewelry

Bron Jewelry in Het Arsenaal Naarden

Opvallend detail van de Bron ontwerpen: het ‘kusje’ van Bron Jewelry. Stoer en lief tegelijkertijd. Het ”Bron kusje” symboliseert de X factor van het merk en staat voor persoonlijke aandacht, tweerichtingsverkeer en een zekere lichtvoetigheid. Niet voor niets heeft Bron een ”X” in veel van de ontwerpen verwerkt.

Combinatie Nemo met een Joy, Phlox & Catch ring
Combinatie Nemo: Joy + Phlox + Catch ring

Combineren 

Als je het ‘kusje’ een kwartslag draait ontstaat er een plusteken. Waarschijnlijk toevallig, maar het kan wat ons betreft de kracht van de +factor betekenen. Het krachtige aan de sieraden van Bron is dat ze ontworpen zijn om makkelijk met elkaar te combineren. Het is elke keer weer verrassend om te zien hoe een zorgvuldig gekozen combinatie aan uitstraling en schoonheid wint.  Kleuren, design en materialen vormen samen een uniek geheel dat vaak nog mooier en krachtiger is dan de sieraden afzonderlijk.

BRON JEWELRY IN HET ARSENAAL
Pearl

De +factor geldt natuurlijk ook voor je complete outfit. Juwelen zijn, net als kleding, tassen en schoenen een vast onderdeel van een garderobe. Ieder afzonderlijk element versterkt het geheel. Ga jij deze winter met de +factor voor de Bron X-factor?

Beeld uit het Bron Jewelry Brand Book.

Openingstijden

Combineren, passen en ervaren kan in de prachtige nieuwe boutique van Bron in Het Arsenaal (1e etage). In de maand december zijn we van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.30 uur tot 17.00 uur. Koopzondag 17 december zijn we geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Tot ziens in Bron Boutique!


ander nieuws:

Jan des Bouvrie Jr. aangesteld als vastgoedbeheerder Studio Jan des Bouvrie

Kerstmenu Arsenaal Restaurants

shops in het arsenaal