ASPERGES, OESTERS, COQ AU VIN, ORANJE TOM POUCE
Weer een nieuwe week met een nieuw menu. En wat voor een! De Hollandse asperges gaan in de rebound en dan als voorgerecht. Met het hoofdgerecht gaan we lekker naar ons geliefde Frankrijk, maar met een zijweggetje naar het Verre Oosten. Wat denk je van Coq au Vin met geurige jasmijnrijst? Ja dat dus! Het toetje is in stijl van, tja, Koningsdag natuurlijk! Geniet er van.
Shinen
Kijk ook nog even naar de instructie waarin je onze Chef de Cuisine Raoul Badal achter het fornuis ziet shinen. Scan daarvoor de onderstaande QR Code.
Oesters
En oh ja: naast dit sterren menu hebben we op veler verzoek ook weer de Zeeuwsche 5 nullen oesters.
****
To go or delivery!
Bestellen kan via deze link
Telefonisch: 31(0)35 694 91 48

FRISSE SALADE VAN ASPERGES
BOERENBEENHAM EN KRIELTJES.
* *
KLASSIEKE COQ AU VIN
GEURIGE JASMIJNRIJST
* *
TOMPOUCE
MET EEN KNIPOOG NAAR KONINGSDAG