Nieuwe collecties Bron Jewelry

Twintig jaar geleden is Bron Jewelry begonnen met iets kleins en speciaals dat recht uit hun hart kwam. In 2020 vieren ze hun XX-ste verjaardag, samen met duizenden vrouwen die het merk hebben omarmd en hun Bron sieraden elke dag dragen. De beste manier om vriendinnen te bedanken en in het zonnetje te zetten is door te blijven doen waar Bron goed in is en plezier in heeft: het blijven ontwerpen en maken van Bron Jewelry

Feest

Om deze bijzondere mijlpaal extra glans te geven heeft het Bron design team een feestelijke en kleurrijke collectie samengesteld. Het kleurenpallet bruist en varieert van oranje tot paars tot rood, aangevuld met grasgroene accenten Tsavoriet. Over de naam van deze collectie hoefden ze niet lang na te denken: Rio!

nieuwe juwelen collectie Bron Arsenaal
Rio

Rust

Na feest is het tijd om tot rust te komen. Om te genieten van heerlijk niks doen in een mooie omgeving. Daarom heeft het Bron design team naast het sprankelende Rio nog een nieuwe collectie vervaardigd. Een grotere tegenstelling is bijna niet mogelijk, maar hoe mooi is de combinatie! Ver weg van het feestgedruis van Rio, gaan we nu naar een afgelegen baai ligt Coco Beach. Zo’n verborgen strandje dat je het best via zee met een vissersboot kan bereiken. Hier staat de tijd stil en is het zalig niets doen. Slenterend langs de vloedlijn vind je wit gebleekte zeesterren, tropische bladeren en een verdwaalde kokosnoot. Met witte maansteen en grijsblauwe aquamarijn zijn de kleuren van de Coco collectie net zo subtiel en ingetogen als de omgeving.

nieuwe juwelen collectie Bron Arsenaal
Coco

Bron Boutique Arsenaal

Wil je ook kennismaken Rio en Coco? Je bent van harte welkom in de Bron Boutique Arsenaal. De eerste etage van het stijlvolle Arsenaal te Naarden Vesting biedt het beste wat Bron te bieden heeft. Hier vind je onze uitgebreide en veelzijdige collectie, de nieuwste modellen en kleurthema’s, en exclusieve specials met betoverende edelstenen.

nieuwe juwelen collectie Bron Arsenaal
Coco

Team Arsenaal

Minstens zo belangrijk zijn onze persoonlijke adviseurs. Casandra, Marianne, Suzanne, Janna en Moniek helpen je graag bij de zoektocht naar een bijzonder en persoonlijk juweel. Met of zonder afspraak kan je rekenen op een hartelijke ontvangst en deskundig advies.

 

Nieuwe collectie Bron Arsenaal
Rio

 

Nieuwe collectie Bron Arsenaal
Coco

ander nieuws:

Stores open, 1 op 1 shopping mogelijk

De Brasserie – GRILL & LOUNGE - nieuwe stijl

shops in het arsenaal