Update Arsenaal Restaurants

Normaal gesproken zit het team van Arsenaal Restaurants nu in een van de drukste weken van het jaar. Hoogtepunt rond Pasen is natuurlijk de prachtige uitvoering van de Matthaus Passion van Johann Sebastian Bach in de Grote Kerk van Naarden.  Veel bezoekers combineren de uitvoering met een diner in het restaurant. Maar niets is meer hetzelfde anno april 2020 en dus richten ze zich op de toekomst. Stilzitten hoort daar niet bij!

Update Arsenaal Restaurants

Jan Willem en Frederike maken plannen voor de toekomst. Alle partijen en veel reserveringen worden verplaatst naar een andere datum later dit jaar. Voor reserveringen en informatie mail naar Frederike of bel naar 035-69 491 48.

Update Arsenaal Restaurants

Raoul, Jazz en Ramon, poetsen, poetsen, poetsen…  Mats, Chantal, Jeroen, Theun en Laurens staan niet op de foto maar zij werken op andere plekken stevig door. De keukens en magazijnen krijgen een diepte reiniging. Koelcellen, diepvriezers en andere apparatuur worden ook grondig schoongemaakt en krijgen uitgebreid onderhoud.

* KOELCELLEN, DIEPVRIEZERS EN ANDERE APPARATUUR WORDEN SCHOONGEMAAKT EN KRIJGEN UITGEBREID ONDERHOUD

Raoul en Danny brainstormen voor nieuwe menukaarten en daarbij behorende prijscalculaties.

* KOELCELLEN, DIEPVRIEZERS EN ANDERE APPARATUUR WORDEN SCHOONGEMAAKT EN KRIJGEN UITGEBREID ONDERHOUD

Philip en Tim bekommeren zich over het onkruidvrij maken van het terras en pakken ook nog het terrasmeubilair mee met borstel en sop.

Wat zijn we trots op dit team!

Natuurlijk hanteren het team het door RIVM voorgeschreven advies van afstand bewaren en hygiëne. Jullie en onze gezondheid is nu het belangrijkste. We hopen je gauw weer te mogen begroeten in onze Restaurants. Tot die tijd houdt het team jullie op de hoogte via hun Instagram en Facebook accounts van Arsenaal Restaurants.


ander nieuws:

Nieuwe collecties Bron Jewelry

Asperges bij Arsenaal Restaurants

shops in het arsenaal