Vacature Management Assistent Keuken Medium

KeukenMedium B.V. is al meer dan 25 jaar een toonaangevende marketing- en verkooporganisatie binnen de Nederlandse keukenbranche. Daarbij hebben wij ons, samen met onze Duitse fabrikanten, ontwikkeld tot de grotere marktspelers. Binnen de Nederlandse keukenretail distribueren wij de toonaangevende schüller, next125 en systemo keukencollecties voor het consumer en premium marktsegment.

Voor ons kantoor en showroom in Het Arsenaal in Naarden-Vesting zijn wij op zoek naar een

Management-assistent keuken & interieurbranche

In de prachtige Design Concept Store van Het Arsenaal ondersteun je – 4 tot 5 dagen per week – het management van KeukenMedium op velerlei vlakken. Je bent bekend met Microsoft Office en alle facetten die daarmee verbonden zijn. Ook ben je communicatief ontwikkeld en heb je herkenning met of interesse in de Duitse taal. Mogelijkerwijs heb je ruimtelijk inzicht en interesse of reeds opgedane ervaring binnen de interieurbranche. Daarnaast de wens tot een langdurig dienstverband.

Collega

Onze ideale collega heeft een HBO werk- en denkniveau en is woonachtig binnen 30 minuten reisafstand van Naarden-Vesting.

Aanbod

Ons aanbod is een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie binnen een kleine, succesvolle organisatie. Vanzelfsprekend bieden we een uitstekend salaris en lucratieve arbeidsvoorwaarden.

Contact

Geïnteresseerd in deze vacature? Bezoek dan onze website: www.keukenmedium.nl. Stuur daarna jouw motivatie voorzien van C.V. naar KeukenMedium B.V. t.a.v. Sjoerd Koehorst, Kooltjesbuurt 1 te 1411 RZ Naarden-Vesting. Of per email naar directie@keukenmedium.nl. Discretie is vanzelfsprekend.

 

 

 


ander nieuws:

Werken in ‘Unit 13’ van de Promers kazerne

Vacature Keukenontwerper

shops in het arsenaal