Charmant, kleurrijk en origineel

Binnenkomen!
Binnenkomen!

Al op de oprijlaan weet je dat je naar een bijzondere woning wordt geloodst. De locatie is prachtig zo midden tussen groen en toch dichtbij de bewoonde wereld. Huizen, Naarden en Bussum liggen op steenworp afstand. Een geweldig charmant wit en riet gedekt landhuis gelegen op een terrein van 3.500 m² doemt op. Deze in 1910 gebouwde villa staat te koop, is top onderhouden en kan je daarom meteen betrekken. Opvallend is de knappe stijlcombinatie tussen de nieuwe, moderne elementen en de oorspronkelijke details.

Tuin met zwembad
Tuin met zwembad
Op de benedenverdieping ervaar je alleen maar charme. Kleurrijke wanden en stoffering  (niet te, maar precies goed), mooie raampartijen, een open haard, een complete en luxe keuken en een gezellige televisie/speelkamer voor de kinderen. Fijn is dat alle leefruimten op de begane grond openslaande deuren hebben naar de royale tuin. Onder het huis bevindt zich een wijnkelder.

Voorma en Walch in Het Arsenaal

De eerste etage is het al even verrassend en charmant. De masterbedroom met open haard, walk-in closet en luxe badkamer met ligbad en inloopdouche is prachtig. De kinderkamers stoer en lief. Een tweede badkamer voor de kids en gasten is handig.

Masterbedroom
Masterbedroom
Stoere en lieve kinderkamer
Stoere en lieve kinderkamer
A room with a view
A room with a view

De tuin rondom het huis heeft verschillende terrassen en wordt onder meer door rododendrons verdeeld in aparte stukken. Daardoor krijgt de tuin een mooie diepte. Naast het verwarmde zwembad is er een poolhouse met terras en buitenhaard. Het poolhouse wordt ook gebruikt als guesthouse! Hockey skills kunnen worden worden verbeterd op het hockeyveldje even verderop in de tuin. Aan de oude appelbomen hangen schommels.

Hockeyveldje en schommels
Hockeyveldje en schommels

Het gaat hier natuurlijk om een heerlijk familiehuis van ruim 325 m² dat heel centraal in het Gooi is gelegen. De vraagprijs is € 2.250.000,- k.k. Adres: Valkeveenselaan 1 Huizen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Voorma en Walch Makelaars Naarden (Het Arsenaal). Telefoon: 035 – 699 03 99.

 

 


ander nieuws:

Super Design Sale

Vintage meubel by Monique des Bouvrie

shops in het arsenaal