Vibia Lighting Design bij PAARDEKOOPER-HULST

Bij PAARDEKOOPER-HULST vind je het prachtige design verlichtingsmerk ‘Vibia’. Vibia heeft een vernieuwende, holistische kijk op verlichting waarbij naast licht, materiaal, het lijnenspel en ruimte ook de omgeving centraal staat. Zo creëer je met de Vibia Palma, licht, green vibes én een knipoog … Zie de foto hierboven waarbij de plant een grote en grappige centrale rol speelt. 

 

Innovatief karakter

Het Spaanse Vibia is is opgericht in 1987 en opereert vanuit Barcelona. Het is uitgegroeid tot een mondiaal verlichtingsmerk en is vertegenwoordigd in meer dan zestig landen. Vibia lampen zijn altijd te herkennen aan hun innovatieve stijl. De ontwerpen zijn daarmee heel herkenbaar en uniek in de markt. De lampen worden geproduceerd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Maar Vibia toont haar liefde voor het verlichtingsvak vooral in de afwerking van de lampen. Dit gebeurt vaak nog met de hand.

Vibia vervaardigt hanglampen, plafondlampen, vloerlampen en wandlampen. Heb jij al een mooi exemplaar op het oog?

 

Meer design verlichting

Een deel van de Vibia collectie is te zien in de showroom van PAARDEKOOPER-HULST. Behalve Vibia zijn er bij PAARDEKOOPER-HULST nog veel meer design verlichtingsbrands te vinden. Denk aan Artemide, Brand Van Egmond, Brokis, Kettal, Moooi en Secto Design. De showroom is gevestigd achter Restaurant SEAson, naast het hoofdgebouw van Het Arsenaal. De openingstijden vind je hier.


ander nieuws:

Live: Collectie RIVE GAUCHE

Christiaan Van der Klaauw horlogeatelier versterkt Het Arsenaal

shops in het arsenaal