Villa te koop in het Spiegel van Bussum

Villa te koop bij Voorma en Walch
Midden in het populaire Spiegel van Bussum ligt deze geweldige witte villa met vakwerk elementen. De royale woning stamt uit 1907 en bezit zo’n 570 m2 grond. ‘Nice to haves’ zijn de geliefde locatie, grote living, de keuken met bijkeuken, zes slaapkamers, een garage en de zonnige tuin. Het huis is hier en daar gedateerd, maar het biedt heel veel leuke mogelijkheden om er een modern gezinshuis van te maken!
De ‘en suite’ living heeft mooie originele schuifdeuren en aan de voorkant is een zonnige serre. Achter zijn de openslaande deuren naar het terras. Op de eerste verdieping bevinden zich de eerste drie slaapkamers waarvan een met openslaande deuren naar het balkon en een moderne badkamer. Slaapkamer vijf en zes zijn op de tweede verdieping te vinden. Op het dak liggen zonnepanelen.
villa te koop in bussum

De tuin is slim aangelegd door een tuinarchitect en ligt voor een groot deel op het zuiden. Er is op ieder moment van de dag wel een plek met zon of schaduw te vinden. Het huis ligt midden in het Spiegel aan een mooie rustige laan met voornamelijk bestemmingsverkeer en, om de hoek, een goede basis- en middelbare school. Dichtbij zijn ook veel sportverenigingen (hockey, tennis, voetbal en rugby), het centrum van Bussum, station Naarden-Bussum, bos, hei, weilanden en meren en de oprit naar de A1.

Schermafbeelding 2018-05-30 om 17.05.47
Met een woonoppervlak van ruim 222 m2 en gelegen op een toplocatie in het Spiegel is het met recht een fijne plek om te wonen met opgroeiende kinderen. Voor een bezichtiging van deze villa neem je contact met Voorma en Walch Makelaars, Annique Tideman, RM-RT, Register Makelaar en Register Taxateur. Zij laat je de villa graag zien.
Schermafbeelding 2018-05-30 om 17.05.11
Schermafbeelding 2018-05-30 om 17.05.35

ander nieuws:

Kreeft in de hoofdrol!

Water experience met Quooker CUBE

shops in het arsenaal