Villa aan de Vecht te koop

Een permanent vakantiegevoel
De zomer is in aantocht en dan is aan het water wonen helemaal het einde! Juweeltjes als deze komen niet heel vaak op de markt… De rietgedekte villa, gelegen aan een bocht van de Vecht, biedt bijna rondom water wat een echt buitengevoel geeft. En toch spreken we hier over ‘midden in de Randstad’. Amsterdam, Utrecht, Hilversum en het Gooi liggen op steenworp afstand. De parel is recentelijk bij Voorma en Walch Makelaars in Het Gooi in de verkoop gekomen.
Villa te koop Het Arsenaal
Stijlvol
De schitterende villa met een woonoppervlakte van 352 m² is in 2010 stijlvol herbouwd en is gelegen op een perceel van ruim 1100 m².  Door de ligging in een bocht van de rivier heeft de woning een geweldig uitzicht over het water en de omliggende landerijen.
De villa beschikt over een mooie grote living met open haard, een gezellige eetkamer, handige kantoorruimte met eigen entree, vier slaapkamers, twee badkamers, een sauna en een vide. Wie aan komt rijden kan parkeren op de ruime oprit of onder de carport naast de vrijstaande schuur. De tuin heeft meerdere terrassen (zon gegarandeerd!) en een aanlegsteiger voor de boot en een frisse duik. Vooral op die plek aan het water ervaar je een permanent vakantiegevoel.

Villa te koop Het Arsenaal

Hoog

Opvallend zijn de hoogten van de verschillende vertrekken en de raampartijen. Dit geeft een royaal gevoel en maakt een mooie connectie met het landschap om het huis heen. Het vermelden waard zijn ook de complete Bulthaup keuken, de stoomdouche en de fitnessruimte met sauna. Wat wil een mens nog meer?

Villa te koop Het Arsenaal

Rust

De villa ligt aan een doodlopende weg (weinig verkeer!) aan de rand van het leuke dorp Nederhorst den Berg. Winkels, basisscholen en sportfaciliteiten zijn op loopafstand. Amsterdam, Hilversum en Utrecht zijn binnen twintig minuten te bereiken.

Er is nog veel meer te vertellen over deze woning. Ben je benieuwd? Op de website van Voorma en Walch staat de hele omschrijving.

Bezichtiging

Voor een bezichtiging van de villa kan je contact opnemen met Annique Tideman, Register Makelaar Register Taxateur. Nog beter is om een eigen NVM aankoopmakelaar mee te nemen.

 Villa te koop Het Arsenaal

ander nieuws:

For a perfect smile

Heerlijk landhuis in het Gooi

shops in het arsenaal