Villa te koop in Hilversum

 

Villa te koop Het Arsenaal

No more words… Deze indrukwekkende villa (bouwjaar 1928) is gelegen aan de rand van Hilversum en beschikt zowel binnen als buiten over een zee van ruimte. Extra bijzonder zijn de paardenstallen en de landerijen rondom. Voor paardenliefhebbers een must have, voor liefhebbers van ruimte, rust, een duik in het verwarmde zwembad en buitenleven eveneens een musthave :-)

De villa is echt ideaal gelegen: in de Vuursche bossen en op maar enkele minuten afstand van de winkels in Hilversum en de uitvalswegen naar Utrecht en Amsterdam. In de omgeving wemelt het van de (goed aangeschreven) scholen, een internationale school, sportclubs en andere voorzieningen die het leven comfortabel maken.

zwembad en villa
Het verwarmde zwembad

Bordestrap

Binnen springt de prachtige bordestrap meteen in het oog. Mooi statig en voornaam. De royale woonkamer en suite met erker heeft een open haard en toegang tot een deels overdekt terras. Er is een studiekamer met een eigen opgang, een keuken met alle voorzieningen, een grote bijkeuken en een wijnkelder.

keuken in villa
De royale keuken

Ruimte

Boven zijn er zijn voldoende slaapkamers, badkamers (en whirlpool). De tweede verdieping biedt genoeg plek voor nog meer (slaap)kamers. Het huis is onder andere voorzien van elektrische zonneschermen, een beregeningsinstallatie met eigen bron, een elektrisch toegangshek met videofoon installatie en alarm. De grote vijver is naar wens terug te brengen tot longeerkraal voor de paarden. Kortom mogelijkheden te over.

badkamer in villa
Een van de badkamers

Bijzonderheden

Nog even alle topics op een rij:
• Architecten: G.H. Kleinhout en A.J. v.d. Steur
• Perceeloppervlakte: 8.145 m2
• Woonoppervlakte: 449 m2
• Alarminstallatie
• Verwarmd zwembad (aangelegd in 2013)
• Vijver met fontein

Toegang villa in het gooi

Contact

Benieuwd? Neem dan contact op met Voorma en Walch Makelaars in het Gooi (Naarden). De prijs van de villa is € 1.950.000 k.k. Voor een bezichtiging neem je contact op met Annique Tideman Register Makelaar Taxateur,: 06-57527158 of 035-6990399. Een eigen makelaar meenemen kan natuurlijk altijd.

 

Bordestrap
Bordestrap

 

Het perceel is royaal en landelijk
Het perceel is royaal en landelijk

ander nieuws:

Heerlijk landhuis in het Gooi

Starring Kreeft

shops in het arsenaal