Iedere dag vakantie

Aan de rand van het Gooimeer, direct grenzend aan de jachthaven van Naarden ligt het populaire Naardereiland, een ideale woonplek waar in 2016 werkelijk prachtige villa’s zijn gebouwd. Een van die villa’s is nu in de verkoop bij Voorma en Walch Naarden.

Vakantiegevoel in Naarden

Omgeven door water kan het niet anders dan dat ook deze woning een eigen ligplaats voor een boot heeft. En wel voor de deur, uitkijkend over de haven en altijd in de zon (als die schijnt). Dit heerlijke familiehuis heeft maar liefst vijf gezellige slaapkamers en drie badkamers. Plek voor iedereen en aanhang!

Vakantiegevoel in Naarden

Eyecatcher is de mooie grote hal tussen de woonkamer en woonkeuken. Door de geweldige plafond-hoge stalen deuren is een mooie eenheid tussen de verschillende ruimtes gecreëerd.

De woonkamer oogt al behaaglijk door de vormen, kleuren en stoffering, en dat gevoel wordt extra versterkt door de vloerverwarming en haard. De woonkeuken heeft een kookeiland en is voorzien van alle moderne apparatuur zoals een stoomoven, twee combi-ovens, een koffiemachine, Quooker, twee vaatwassers en een koel-/vrieskast. Grote groepen vrienden zijn dus ook welkom 😉

Woonkamer Het Arsenaal

Handig is de bijkeuken waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. Qua bergruimte komt de villa ook niets te kort want er is een garage met een grote bergvliering. En nog een extraatje: aan de achterkant van de garage bevindt zich een kantoor met een eigen opgang.

De tuin rondom is speels bestraat met Waaltjes. De achtertuin is gericht op het zuid-oosten, de voortuin heeft de hele dag zon. Uitkijkend over het water geniet je de hele dag van zon, water, rust, de haven, bootjes …

Achtertuin Het Arsenaal

Het is hier echt heerlijk wonen. Buiten, maar toch dicht bij scholen, Naarden Vesting, Muiden en Bussum. En zelfs Amsterdam ligt op een steenworp afstand.

De vraagprijs voor deze parel is € 1.245,000 k.k. Voor een bezichtiging neem je contact op met  Annique Tideman Register Makelaar-Register Taxateur van Voorma en Walch in Het Gooi (kantoor naast Het Arsenaal). Je kunt natuurlijk ook een eigen NVM aankoopmakelaar mee nemen.

Villa te koop Arsenaal


ander nieuws:

Dutch design van Bron Jewelry

Voorma en Walch zoekt nieuwe collega

shops in het arsenaal