Vintage meubel by Monique des Bouvrie

Layer design Monique des Bouvrie

Een van de meest opvallende ontwerpen van Monique des Bouvrie is de Layer. Een echte eyecatcher in een interieur. Monique ontwierp de Layer meubellijn die bestaat uit bank, fauteuil, loveseat en hocker voor het Duitse label Tommy M. De Layer valt op door de stoere vintage look met een knipoog naar de jaren zestig. Maar het design biedt het comfort en de mogelijkheden van deze nu. Dat is meteen het knappe aan het ontwerp.

Layer design by Monique des Bouvrie

 

Om tegemoet te komen aan verschillende stijlen en wensen is de Layer in diverse maten, kleuren en stoffen (en leer!) leverbaar. De elegante schuine poten, uiteraard ton sur ton met de bekleding, kunnen ook recht onder het meubel worden geplaatst. Speciaal voor liefhebbers van symmetrie. Onze voorkeur gaat echter uit naar de schuine variant. Het maakt de Layer eigenzinnig en speels. En volgens ons ook tijdloos. Informatie over de Layer is te verkrijgen via Studio Jan des Bouvrie.

De layer is leverbaar als 4/ 3,5/ 3,/ 2,5/ 2 zits. (loveseat, fauteuil, hocker) De bank en fauteuil zijn in twee verschilde zitdiepte ´s ( 94 en 114 cm ) Ook is er een hocker leverbaar van 75x 75 cm.

Layer by Monique des Bouvrie


ander nieuws:

Charmant, kleurrijk en origineel

Villa op het unieke Naardereiland

shops in het arsenaal