Goede combi! Vloerverwarming onder een houten vloer

Genieten van de stoere en elegante uitstraling van een houten vloer en het comfort van vloerverwarming? Dat is allang geen utopie meer. Een houten vloer op vloerverwarming is al jarenlang een warme combinatie! Sinds 2003 plaatst onze Arsenaal partner Uipkes Houten Vloeren houten vloeren op vloerverwarming. Daarvoor worden de planken speciaal op maat gemaakt en zo behandeld dat ze goed zijn bestand tegen temperatuurwisselingen. Wist je dat Uipkes ook een vloerverwarming voor je kan aanleggen?

Houten vloer op vloerverwarming van Uipkes

Top 5 voordelen van een (Uipkes) houten vloer op een rij:

1. GEZONDHEID

Door vloerverwarming is er minder stofophoping in de ruimte. Daarnaast gaat het schimmelvorming tegen door een lage luchtvochtigheid.

2. DUURZAAMSTE KEUZE

Hout is samen met wol één van de herwinbare grondstoffen.
In tegenstelling tot bijvoorbeeld PVC of tegelvloeren.

3. ULTIEM COMFORT EN ESTHETIEK

Niets voelt zo prettig en verwarmend aan als warm hout onder je blote voeten, zeker in de wintermaanden. Zonder radiatoren

5. KOSTENBESPAREND

Met het toepassen van vloerverwarming bespaar je per jaar gemiddeld 10 -15% op je energierekening.

Visgraat houten vloer op vloerverwarming

VLOERVERWARMING LATEN AANLEGGEN DOOR UIPKES

Naast het plaatsen van échte houten vloeren, kun je ook de vloerverwarming laten leggen door de vakmensen van Uipkes. Het voordeel hiervan is dat ze je ontzorgen omdat er één aanspreekpunt is die het hele traject begeleid, de materialen goed op elkaar zijn afgestemd en alle werkzaamheden worden uitgevoerd door dezelfde mensen. Na het aanleggen van de vloerverwarming plaatsen ze direct de houten vloer zodat de wachttijden minimaal zijn en je sneller kunt genieten van je opgeknapte woning.

Ook zonder de aanschaf van een houten vloer bij Uipkes, kunnen ze de vloerverwarming voor je aanleggen. In deze video zie je hoe ze dat doen.

Uipkes Houten Vloeren is gevestigd op de 1e verdieping in Het Arsenaal. In de statige showroom ervaar je alle mogelijkheden. Van een stoere planken vloer tot een verfijnde visgraat.

Van donderdag tot en met zaterdag is de vloerspecialist aanwezig. Je bent van harte welkom om spontaan langs te komen, daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken zodat ze tijd voor je kunnen nemen. Maak daarvoor gebruik van deze link.


ander nieuws:

Brasserie en Events samen verder, restaurant nieuwe eigenaar

Licht sculpturen Judith Wiersema bij PAARDEKOOPER-HULST

shops in het arsenaal