Voor en na | Shutters van StyleShutters

Shutters maken het verschil. StyleShutters laat dat goed zien met een serie beelden van voor de plaatsing van …en na de plaatsing van StyleShutters. StyleShutters voert een heel uitgebreid assortiment shutters vervaardigd uit hout of aluminium. Voor binnen en buiten. Lekker de zon doorlatend, of zonwering. En in alle RAL kleuren. Shutters maken een woning, kantoor of winkel altijd net wat stijlvoller. Het geeft – als je dat wilt – een mooi diffuus licht. Een mediterraan gevoel, dat geeft het zeker. En dat kan deze in deze wintermaanden geen kwaad. Kies je voor een strakke moderne look of voor klassiek, het kan allemaal. Voor iedere ruimte, binnen of buiten, zijn eigenlijk wel een passende shutters.

Benieuwd naar alle mogelijkheden de ‘voor en na’ beelden van StyleShutters? Kijk dan hier.

Hieronder het totale shutter assortiment van StyleShutters op een rij:

logo Y zwart

StyleShutters Original
Hoge kwaliteitshutter in lindehout. Alle louvrematen, alle RAL-kleuren, diverse montageprofielen en vele mogelijkheden. De maatwerk shutter van Nederland.

logo Y zwartStyleShutters Brocante
De Brocante shutter is een gezandstraalde shutter (de zachtere houtvezels worden er tussenuit geblazen) met een verweerde uitstraling.

logo Y zwartStyleShutters Club
De Club Shutter is gemaakt van speciaal gesorteerd hout om de mooiste nerven en noesten te laten zien. Houtkleuren in beits van eiken tot mahonie.

logo Y zwartStyleShutters by Eric Kant
Een eerlijke, lindehouten shutter met een stoere uitstraling. Gezandstraald hout en een dubbele beitslaag geven deze shutter de warme, moderne look.

logo Y zwartStyleShutters verschillende houtsoorten
Sinds dit jaar ook in de collectie: Teak houten shutters en Eiken houten shutters.

logo Y zwartStyleShutters by Jan des Bouvrie
Bezieling in Dutch Design shutters. Verkrijgbaar in eerlijk lindenhout.

logo Y zwart

StyleShutters Aluminium
Modern en strak, voor binnen en buiten. Aluminium shutters hebben op het weblog van StyleShutters een aparte pagina en een  slideshow.

 


ander nieuws:

Arsenaal Menu Kerstmis 2015

Open dag Jan des Bouvrie college

shops in het arsenaal