Werken in ‘Unit 13’ van de Promers kazerne

UNIEKE BEDRIJFSRUIMTE IN NAARDEN VESTING TE HUUR

Werken in een unieke, historische kazerne aan de rand van Naarden Vesting, dat kan! Bij onze Arsenaal partner Voorma en Walch Makelaars in Business is Unit 13 in de bekende Promers Kazerne in verhuur. Unit 13 is een absolute parel binnen het aanbod van verhuurbare kantoor- en/of bedrijfsruimten in de omgeving van het Gooi, Amsterdam en Utrecht. De verrassende entree en de inspirerende  ‘Vesting’ vibe dragen bij aan uitstraling van een onderneming. In de Kazerne zijn meerdere ondernemingen, en een goed restaurant gevestigd. 

LIGGING

De Promers kazerne ligt onder de gewelven van de vestingwal wat onderdeel is van Nieuwe Hollandse WaterlinieNaarden Vesting is uitstekend bereikbaar met de auto en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid rondom de kazerne. In de Vesting zijn op loopafstand verschillende toonaangevende ondernemingen (onder meer Het Arsenaal), restaurants, winkels en art galeries gevestigd.

HUUR

De werkruimte is licht en royaal. Het vloeroppervlak van Unit 13 is circa m². De huurprijs is €1.450,- per maand. Dit is exclusief servicekosten voor gas, water, elektra en onderhoud van €50,- per jaar per vierkante meter.

INFORMATIE

Zin om te komen werken in de Promers Kazerne? Meer informatie over Unit 13 is te verkrijgen via Voorma en Walch Makelaars in Business.


ander nieuws:

Studio Jan des Bouvrie ontwerpt stalen deuren voor Livingsteel & Clooz Doors

Vacature Management Assistent Keuken Medium

shops in het arsenaal