Wonen aan het water

Villa aan het water

Aan het Gooimeer, met uitzicht op het open water en de jachthaven, daar ligt deze geweldige villa met rieten dak. Wonen op het Naardereiland is eigenlijk 365 dagen per jaar vakantie houden. Deze populaire, kleinschalige woonwijk op het eiland is in 2016 gerealiseerd. Alles is nog lekker nieuw en deze woning kan dan ook meteen worden betrokken. De villa staat te koop bij Voorma en Walch Makelaars in Het Gooi (locatie Naarden bij Het Arsenaal).

Ligplaats voor de boot
Ligplaats voor de boot

De luxe villa heeft behalve een heerlijke tuin, ook een eigen ligplaats voor een boot. Binnen is het al even goed toeven met de royale living, open keuken, drie slaapkamers, twee luxe badkamers en de grote zolder. Op deze zolder kunnen nog makkelijk twee slaapkamers worden gecreëerd.

De tuin ligt op het noorden, maar door de diepte schijnt de zon van ’s ochtends vroeg op ’s avonds laat wel ergens in de tuin. Wat heel erg leuk is, is het zandgedeelte naast het gazon. Dit geeft een echt strandgevoel!

Royale tuin
Royale tuin

De woonkamer is voorzien van vloerverwarming en heeft een gezellige gashaard. De open keuken met kookeiland heeft echt alle inbouwapparatuur zoals een quooker, combi stoomoven, een wijnkast en heel veel opbergruimte. De twee openslaande deuren (dus eigenlijk vier) brengen je naar de veranda.

Keuken met inbouwapparatuur

Het huis heeft een garage en achterom. Voor zijn twee parkeerplekken waarvan een met een elektrische laadpaal. Het Naardereiland is een walhalla voor watersportliefhebbers en golfers vanwege de naastgelegen golfclub Naarderbos. Binnen enkele minuten ben je op de A1 of de A6. Naarden Vesting is op fietsafstand en voor de boodschappen is binnen enkele minuten Naarden of Bussum bereikbaar. Ook hier zijn alle onderwijs- en sportfaciliteiten bij de hand!

Villa aan het water
Op het eiland kunnen kinderen volop buiten spelen, zwemmen en varen. Het Naardereiland heeft een speelbos voor kinderen en is ook heel bijzonder voor bootliefhebbers; Amsterdam, Volendam, Huizen, Muiden en Spakenburg, het is allemaal makkelijk te varen.  In 2020 komt er een directe verbinding van de Vecht naar het Gooimeer via de Naardertrekvaart waardoor Loosdrecht ook sneller te bevaren is.

De vraagprijs is € 1.245.000 k.k. Voor een bezichtiging van de villa kan je contact opnemen met Register Makelaar Taxateur Annique Tideman.

Villa aan het water
Villa aan het water

 


ander nieuws:

FotoFestival OFF in Het Arsenaal

Nieuwste Hästens store in Het Arsenaal

shops in het arsenaal