Wonen in een kerk

Voorma en Walch Het Arsenaal Naarden

Wonen in stijl, hartje Gooi, dichtbij winkels en andere voorzieningen, dat kan in dit indrukwekkende, verrassend ruime appartement. De sfeer die wordt gecreëerd door de grote raampartijen en prachtige gewelven is uniek. Andere topics van dit ruime appartement (188 m2!) zijn de luxe woonkeuken, het zonnige terras op zuid, de badkamer met jacuzzi en de stijlvolle hoofdentree en trappenhuis. En tja, een gelhaard in een slaapkamer is natuurlijk ook heel charmant.
Voorma en Walch Het Arsenaal Naarden
Rijksmonument
De woning telt drie slaapkamers en is gevestigd in de toren van de neogotische Sint Vituskerk in centrum Bussum. De kerk is in 1883 gebouwd en ontworpen door P.J.H. Cuypers. Het gaat hier, met recht, om een rijksmonument. In 2003 is de kerk verbouwd tot 32 luxe appartementen.
Voorma en Walch Het Arsenaal Naarden
Uitzicht over Bussum
Een korte rondleiding: De entree van het appartement bevindt zich op de derde verdieping. Op deze verdieping vind je de luxe woonkeuken (2016), de berging en de badkamer. Vervolgens neem je de trap naar de vierde alwaar je een adembenemende ruimte betreedt met uitzicht over heel Bussum. Op de vijfde etage is de grote masterbedroom met kleedkamer gesitueerd. Ten slotte, op de zesde, tref je twee mooie (kinder/logeer)kamers waarvan een met de gelhaard en de tweede badkamer.
Voorma en Walch Het Arsenaal Naarden
De (woon) keuken
Masterbedroom met inloopkast
Masterbedroom met kleedkamer

 

Meer informatie 
Bij het appartement behoren ook twee afgesloten parkeerplekken en een fietsenberging. Ben je benieuwd? Bekijk hier de virtuele rondleiding. Voor een bezichtiging van het appartement kan je contact opnemen met Voorma en Walch Makelaars Naarden: Annique Tideman, RM-RT, Register Makelaar Register Taxateur. De vraagprijs is
€ 799.000 kk. De servicekosten per jaar bedragen € 504,90 inclusief voorschot stookkosten.
Dakterras kerk bussum
Het dakterras op het zuiden met een ‘amazing view’
Voorma en Walch Het Arsenaal Naarden
Slaapkamer met gelhaardander nieuws:

Kerstmenu Arsenaal Restaurants

Bijzonder cadeau van Artemide

shops in het arsenaal