Jan des Bouvrie ontwerpt drijvende vakantiewoning

Home » Wonen » Jan des Bouvrie ontwerpt drijvende vakantiewoning
woonboot jan des bouvrie

Jachthaven Naarden

Met maar 34 m2 optimaal comfort is de MarinHome groots in zijn klasse. In opdracht van Gielissen Shipyards ontwierp Jan des Bouvrie deze comfortabele, mooie en functionele drijvende vakantiewoningen. De ontwerpstudio heeft werkelijk aan alles gedacht om van MarinHome een heerlijke vakantieplek te maken. Deze boot die in Jachthaven Naarden in het water ligt heeft een mooie, royale woonkamer, een complete keuken, twee (!) badkamers met douche en wastafel en een apart toilet. Er is een ouderslaapkamer en een tweede slaapkamer waar een stapelbed geplaatst kan worden. Zoals van de ontwerper te verwachten spelen licht en ruimte ook hier weer de hoofdrol. Jan des Bouvrie: “Naast licht en ruimte had ook eigentijds comfort onze bijzondere aandacht. Een tweede badkamer bijvoorbeeld, is een eis die je in dit marktsegment van levensgenieters mag verwachten.”

 

IMG_1018

Ouderslaapkamer met bedding van Monique des Bouvrie

Verschillende uitvoeringen

Jan des Bouvrie ontwierp twee varianten voor MarinHome. De woonboot kan echter ook in andere uitvoeringen worden aangeschaft. Gielissen Shipyards biedt vijf varianten. De woonboot is een echt Nederlands kwaliteitsproduct. De hoogwaardige afwerking is gericht op jarenlang onderhoudsvrij gebruik en is goed afgestemd op vocht- en windbelasting. De boten worden gebouwd in Helmond waar een hele nieuwe scheepswerf is gerealiseerd voorzien van de nieuwste technieken. Er kunnen twee woonboten tegelijk worden gebouwd. Dat is ook nodig want de vraag naar drijvende vakantiewoningen neemt toe.

Woonboot Jan des Bouvrie

Functioneel en mooi

Geschikt voor verhuur

MarinHome is een goede investering voor recreanten die graag op het water vertoeven, maar ook voor investeerders en jachthavens op zoek naar rendement, is de boot een interessante optie omdat de vakantiewoning heel geschikt is voor verhuur. Meer informatie over MarinHome is te verkrijgen via Gielissen Shipyards.

Keuken en living met zicht op het water

Keuken en living met zicht op het water

 

Een royaal dek

Een royaal dek

De woonboot op de foto’s ligt in Jachthaven Naarden.

Archives

Deel dit bericht op: