De prachtige nazomer dagen in oktober doen je nu niet meteen aan Kerst denken. Toch is de Keukenbrigade van Arsenaal Restaurants alvast aan de slag gegaan met het bedenken van het Kerst Menu 2018. En het staat!
Zoals je van ons gewend bent is ook het Kerst Menu 2018 weer een ode aan de Franse keuken, maar uiteraard met onze eigentijdse Arsenaal twist. Zo zien we biologische eendenlever, rillette, eekhoorntjesbrood en de Hollandaise saus de revue passeren. De twist wordt gegeven door onder meer de tongstrelende ravioli van ossenstaart. Een originele combinatie! Tevens het vermelden waard is de Vacherin Mont D’or met panforte (traditioneel Kerst gerecht!) en dadels. Wij zijn nieuwsgierig wat jij er van vindt.
Wil je zeker zijn van een plek reserveer dan nu vast. We zijn Kerstavond en beide Kerstdagen geopend. Eerste Kerstdag kan je ook bij ons lunchen.
Wij verheugen ons weer op de mooiste dagen van het jaar!
AMUSES
Crêpe huisgerookte zalm en kwartelei
Bisque van krab
Rillette van fazant
GALETTE YELLOWFIN TONIJN EN RIVIERKREEFT
Crème van avocado en fijne salade
* *
TARBOT
Ravioli van ossenstaart en beurre blanc
* *
COQUILLES ST. JACQUES
Eendenlever en Hollandaise saus
* *
KALFSHAAS
Saus van eekhoorntjesbrood
* *
VACHERIN MONT D’OR
Dadels en panforte
* *
KERST DESSERT
Diverse bereidingen van chocolade
Lunchmenu 4 gangen 59,50
Dinermenu 6 gangen 79,50
Wijnarrangement 37,50
Reserveren kan via de website of bel ons op nummer 035 – 694 91 48.
We ontmoeten je graag!